Gipsbuiken

Bij Ellen’s Mozaiek kunt u een gipsafdruk van uw zwangere buik laten maken. De afdruk kan vervolgens worden bewerkt met mozaiek. 

Omdat de gipsafdruk uiteindelijk gemozaiekt wordt, moet deze verstevigd worden. De buik wordt ingesmeerd met een hecht-en verstevigingsmiddel.

Zelf doen of laten doen

De gipsafdruk kan vervolgens worden gemozaiekt. Dit kunt u zelf thuis doen of in mijn atelier. De tijd die nodig is voor het mozaieken hangt af van het ontwerp en de grootte van de gipsafdruk. Ik kan het mozaieken ook voor u doen. Hiervoor spreken we dan in overleg een prijs af.

gipsbuik-onbewerkt-3Gipsbuik onbewerkt

gipsbuik-onbewerkt-2 gipsbuikonbewerkt

De kosten voor het maken van de gipsafdruk (dus exclusief mozaiekbewerking) bedragen € 80,00. Zie foto voor een voorbeeld. U kunt ook een kleinere afdruk laten maken, bijvoorbeeld alleen van de zwangere buik of de buik en de borsten. De kosten van een kleinere afdruk zijn lager, neem hiervoor contact met mij op.

Alleen het bovenlichaam mozaieken

Vindt u het leuk om alleen het bovengedeelte (hals, schouders, borst) van uw lichaam te laten doen , dan is dit ook mogelijk. De kosten hiervan zijn (exclusief mozaiekbewerking) €67,50.

 

Gipsbuikengallerij

Scroll Up